luni, 31 ianuarie 2011

O greseala...


Nu ma  pot detasa de trecut,de remuscari si de ganduri reci.Nu sunt in stare sa uit…Naivitatea oaselor mele si ranile cicatrizate vor purta mereu amprenta unei greseli din trecut…Greseala mea sau a ta?O greseala dintr-o zi involburata care sa stins cu lacrimi pierdute in zadar...Doar eu sunt in stare sa fac o asemenea greseala…In acea zi Raul s-a desfranat din umbre….Totul a fost spre  fericirea altora.Zambete,priviri si suflete idioate ce nu au inteles ca totul se poate sfarsi tragic din cauza ipocriziei lor… Cat voi mai indura aceste nopti ce se astern printre lacrimile mele,aceste umbre ale trecutului,ale pierzaniei,acest dispret fata de sangele ce-mi curge prin vene?Nu as fi ajuns aici daca ai fi fost alaturi de mine,daca m-ai fi indepartat de acel moment de incertitudine in care am decis sa renunt.Totul s-a redus la o singura clipa de nebunie..o clipa cu care imi va ramane in amintirea trecutului …Un orgoliu neiertator.

2 comentarii:

  1. draga domnisoara,
    de unde atata tristete poetica???
    Daca cuvintele tale sunt rod al imaginatiei iti spun din inima "felicitari"! daca insa ele sunt pornite din sentimentele ce le porti unui barbat iti spun deasemenea ca nu merita!! fa-ti un bine si traieste clipa! cat e cu tine traieste clipa, cand nu mai e pastreaza doar ce a fost candva frumos! nu lasa tristetea si sentimentele negative sa strice si ce a fost frumos intre voi!Stiu ca e greu dar nu e imposibil! Daca altele au reusit (eu) poti si tu!Eu ma consider, ma simt defapt o femeie slaba, sensibila si totusi am reusit, poti si tu!!!!!!!!!
    stiu ca ti-e greu dar uneori sentimentele ce le nutrim pot fi la fel de false precum impresiile la prima vedere legate de un om, fiind prea preocupata de ce ti se pare ca ai pierdut poti rata sansa vietii tale de a fi fericita asa ca lasa tristetea, pastreaza amintirile frumoase ce le ai, hraneste-te cu ele, nu te mai gandi la ce ai pierdut, iesi afara, priveste lumina zilei, frunsele copacilor si realizeaza ca pe lume poti iubi ori de cate ori iti doresti! poti iubi o persoana si fara sa o ai langa tine, poti iubi neconditionat un om si de la distanta, fa asta si sigur iti va fi mai bine.o sa iti lipseasca doar apropierea fizica, adica obisnuinta...in rest in mintea si sufletul tau e numai al tau cata vreme iti vei dori asta.se poate trai si asa chiar daca nu iti vine sa crezi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Aceasta "tristete poetica" este pornita in primul rand de la senitimente si de la anumite intamplari,dar cu toate acestea consider ca merita.Traiesc orice clipa si mereu pastrez ce e frumos.Nimic nu poate strica frumusetea trecutului.Sentimentele false nu sunt de durata.Sa nu ma gandesc la ce am pierdut?Probabil daca ai fi stiut la ce se refera "O greseala" ai fi interpretat altfel.Uneori iti dai seama ca in viata pot exista lucruri mult mai frumoase decat stralucirea soarelui si frunzele copacilor.Nu poti sa iubesti ori de cate ori vrei.Poti iubi in feluri diferite.

    RăspundețiȘtergere